Hulp nodig bij jouw (loopbaan)ontwikkeling?

Loopbaancoaching

Een loopbaan is constant in beweging en het is dan ook logisch dat gedurende jouw loopbaan er vragen kunnen ontstaan over jouw huidige functie of het verdere vervolg van jouw loopbaan. Een dergelijk moment kan zich bijvoorbeeld voordoen wanneer jouw rol of functie bij jouw huidige werkgever veranderd. Ook wanneer je vastloopt en hulp nodig hebt bij het maken van loopbaankeuzes dan kan een persoonlijk en individueel loopbaantraject bij Actief in Werk jou verder helpen.

Hoe ziet een loopbaancoachingstraject er uit?

We starten met een kennismakingsgesprek waarin wij jouw coachingsvraag gaan formuleren. De coachingsvraag gebruiken we als uitgangspunt voor het verdere traject. Zo kan een coachingsvraag bijvoorbeeld zijn het (her)oriënteren op andere functies en arbeidsmogelijkheden of het werken aan vooraf bepaalde gewenste veranderingen met betrekking tot je persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Tijdens de frequente coachingssessie helpen wij jou bij het verkrijgen van inzicht in jouw persoonlijk profiel, waaronder jouw kwaliteiten, competenties, kennis en vaardigheden. Om tot dit profiel te komen kan een assessment worden ingezet. Het assessment kan bestaan uit testen, opdrachten, vragenlijsten en gesprekken.

Aan de hand van jouw persoonlijk profiel weet je welke functies het beste bij jou passen, waar jouw talenten en kwaliteiten liggen en welke vaardigheden je eventueel nog moet ontwikkelen om jouw doel te realiseren. Een loopbaantraject bij Actief in Werk kan je eveneens helpen om optimaal te functioneren in een bestaande, gewijzigde of geheel nieuwe functie.

Vervolgstap

Wil jij jouw carrière voortzetten in een nieuwe functie bij een andere werkgever? Dan kunnen wij je verder helpen bij het realiseren van die nieuwe baan. Bijvoorbeeld door je te leren netwerken om met die droombaan in aanraking te komen of door het inzetten van een gerichte sollicitatietraining, maar ook door bijvoorbeeld jou te bemiddelen bij werkgevers. Wij maken daarvoor graag voor jou een (vervolg)traject op maat.

Waarom Actief in Werk?

Samen met jou bepalen we aan welke vorm van ondersteuning je behoefte hebt. Het aantal gesprekken, de activiteiten en de lengte van het traject zijn afgestemd op jouw persoonlijke situatie.Tijdens het traject word je één-op-één begeleid door een vaste loopbaancoach tijdens frequente coachingssessies. Deze sessies vinden plaats op één van de vestigingen van Actief in Werk in Breda, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg of bij jou thuis. 
 

Jaarlijks wordt er door Blik op Werk een cliënttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. In de meetperiode 2023/2024 waardeerden cliënten de dienstverlening van Actief in Werk met een 8,7.
 

... Het loopbaanadviestraject heeft inzicht gegeven in wat ik wil én ik weet nu welke stappen ik moet zetten om hier te komen ...

Bezoekers van deze pagina bezochten ook:

Outplacement

Werkfit maken (UWV)

Contactpagina